TRAITEURDIENST VAN A TOT Z  

Keurslager Boddez is sinds 20 jaar een begrip in Middelkerke, nooit om een uitdaging verlegen besloten Hendrik en zoon Joris een traiteurdienst op te richten.
Al snel hadden ze "het gat in de markt" ontdekt, namelijk een mobiele keuken of mobiele BBQ waarmee ze de lekkerste gerechten kunnen klaarmaken bij u thuis of op eender welke locatie.

Traiteurdienst Boddez gaat geen enkele uitdaging uit de weg, dankzij een professioneel en gepassioneerd team zullen zij uw feest, groot of klein tot in de puntjes verzorgen, van A tot Z..VERHUUR

Bij traiteur Boddez kan u ook terecht voor het huren van tenten in alle mogelijke afmetingen, tapinstallaties, stoelen, tafels, linnen, glazen, couverts, kortom, alles wat u nodig heeft om een geslaagd feest te organiseren.
Dankzij hun ervaring met verschillende feestzalen kunnen zij u ook helpen zoeken naar een geschikte zaal voor uw feest.


GUEST COOKING   

Een gloednieuwe formule die veel mensen aanspreekt is de formule 'guest cooking' waar het professionele team van traiteur Boddez het feest bij u thuis organiseert, u hoeft zich van niets aan te trekken, gewoon samen met uw genodigden genieten van de lekkere hapjes en maaltijden, traiteur Boddez zorgt voor alles, van A tot Z, dit steeds in samenspraak met u.
De formule 'guest cooking' kan ook georganiseerd worden in een restaurant of hotel.
Neem gerust contact op met ons voor meer uitleg en prijzen.                 

Neem een kijkje naar onze mobiele keuken.

P. De Smet de Naeyerstraat 40 8430 Middelkerke - 059/30.20.70 - info@traiteurboddez.be