FEESTEN IS KUNST

Voor een professionele catering voor uw feest bent u bij ons aan het juiste adres, met onze mobiele keuken kunnen wij ter plaatse een kwalitatieve keuken aanbieden, recepties, barbecues, doopfeesten, koude en warme buffetten, walking dinners... noem maar op.

Indien u iets niet kan terugvinden op onze site, aarzel niet om ons te contacteren zoadat we samen iets kunnen uitwerken.
Traiteur Boddez werkt uitsluitend met dagverse en hoogstaande kwaliteitsproducten, bovendien werken we met een gemotiveerd professioneel personeel.
 
Met onze 20 jaar ervaring staan wij graag tot uw dienst voor alle mogelijke feestelijkheden, op deze site vindt u ook foto's van feesten en een lijst met referenties.

Wij danken voor het bezoek aan onze site en hopen u binnenkort te mogen dienen op uw feest .

           

menu A

wachtbordje

lepelhapje met verse oostendse handgepelde garnalen
gefrituurde scampi
mousse van grootmoeders pastei

voorgerecht

garnaalkroketje
of
koninginnenhapje met z'n cruditeiten

hoofdgerecht

Ierse rib eye met mesclun sla, tomaatjes en wortels, verse handgesneden frietjes/aardappel in z'n pel
of
verse dagvis van de oostendse vistrap met mesclun sla, tomaatjes en wortels,
verse handgesneden frietjes of aardappel in zijn pel

dessert

assortiment gebakjes en mousses of kaasplank


*******


menu B

wachtbordje

kalkoen spiesje met gerookt spek
scampispies
tartare van de chef

voorgerecht

tomaat met oostendse handgepelde garnalen
of
meloenpartjes met 18 maanden gedroogde Belgische ham

hoofdgerecht

schartongfilets op een bedje van prei en verse handgesneden frietjes
of
chateau briand met seizoengroenten en verse handgesneden frietjes

dessert

assortiment gebakjes en mousses of kaasplank


*******


Menu C

wachtbordje

worstspiesje
Italiaanse spaghetti met pesto en gedroogde superano ham
scampispiesje

voorgerecht

bordje van gerookte zalm
of
tartare d'anvers met zijn cruditeiten

hoofdgerecht

varkenshaasje met dragonsaus, seizoengroenten gestoofd en verse kroketten
of
gebraisseerde zalmfilet in botersaus met brocolligratin en mousselineaardappelen

dessert

assortiment aan gebakjes of kaasplank

Menu D

wachtbordje

tartaar van de chef
Italiaanse spaghetti met pesto en gedroogde superano ham
soepje naar keuze

hoofdgerecht

gegrilde varkensribbetjes à volonté
of
halve gegrilde hoevekip
aangevuld door diverse koude groentjes
met verse handgesneden frietjes of aardappelen of brood

dessert

chocolademousse of pudding met speculaas



*******


Menu E

wachtbordje

tartaar van de chef
scampi royale
soepje naar keuze

hoofdgerecht

ambachtelijk bereid stoofvlees of vol au vent à volonté
met verse handgesneden frietjes en diverse koude groentjes

dessert

chocolademousse of pudding met speculaas



*******


Menu F

wachtbordje

mousse van grootmoeders pastei
scampi royale
soepje naar keuze

hoofdgerecht

spaghetti bolognese à volonté

dessert

chocolademousse of pudding met speculaas



*******


hapjes

worstspiesje
kalkoen lolly
scampispies
gemarineerde zalm met pata negra
Italiaanse spaghetti met pesto en superano ham
croque monsieur van foie gras en gerookte eendenborst
zuiderse hamburgertje
soepje naar keuze
spekfakkel
kalkoen opgevuld met oud brugge kaas, mosterd en dragon
kippenboutje
ribbetje
lepelhapje met verse handgepelde garnalen
tartare van de chef
tagliatelle met pesto en rivierkreeft
...

voorgerechten

bordje van gerookte zalm of forel
garnaalkroketten of kaaskroketten
tomaat met verse hangepelde oostendse garnalen
scampi's in look of kruiden uit de tuin
vispannetje
meloenpartjes met 18 maanden gedroogde belgische ham
tartare d'anvers
carpaccio van wit/blauw rundsvlees of kippehaas
koninginnenhapje
kikkerbilletjes in look of kruiden uit de tuin
...

feestelijke soepen

brocolliroomsoep
tomatenroomsoep met balletjes
aspergesoep
boschampignonsoep
zuid Afrikaanse soep met gele paprika
witloofsoep met liaison
oostendse vissoep
...

hoofdgerechten

cote à l'os
chateau briand
gebraden kip
choucroute met een hammetje
barbecuevlees
kalkoengebraad in groentensaus
varkensgebraad archiduc
varkenshaasje met dragonsaus
lamskroontjes met rozemarijn en look
kalkoenbiefstukjes in honing mosterd saus
papillot van verse zalm en kabeljauwfilet
gebakken schartongetjes in de beste boter
verse dagvis van de oostendse vistrap gebraden
gebraisseerde zalmfilet in botersaus
scampi's met look of tuinkruiden
pangafilet met sint-jacobsnootje
tongrolletjes in witte wijn saus
diverse zeevruchten pasta's
zeeduivelfilets in zijn saus
op vel gebakken zalm met botersaus

 

Dit alles met aangepaste groentjes en aardappelbereiding naar uw wens.
Luxebroodjes en beste boter

desserts

diverse mousses
assortiment van kleine gebakjes
assortiment van taarten
huisbereide ijs met coulis naar keuze
kaasplank


Uw kunt alles aanpassen naar uw eigen wensen en budget in samenspraak met de chef.
Wij kunnen tevens uw dranken verzorgen en bediening door de hulp van ons bekwaam zaalpersoneel.




P. De Smet de Naeyerstraat 40 8430 Middelkerke - 059/30.20.70 - info@traiteurboddez.be